Chris NottAH Fabrications
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Surrey, UK.
    Posts
    269

    Problem with Classifieds

    Hi,
    I seem to be having loads of issues with the classifieds. The search as you type only lets me access one page, there is for example, there is a hotlink "See more like s3", I click on it then I get a blank page. The url is http://www.audi-sport.net/vb/classifieds.php?do=browse

    The advance search doesn't work too well either, type in what I'm looking for, then when I go back it takes me right to the beginning of the classifieds and looses my search parameters and page. Also it'd be good to be able to right click and open a new tab of the ad.


    I'm using FF 13.0.1
    I've tried using IE 9.0.7 as well, still looses my place.

    Any hints on using it more effectively ?

    Cheers
    fs

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    sidibear's Avatar
    Looking for Zombies !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    2,003
    I have a problem too, I am trying to post a for sale ad but it won't let me, says its not in my user group or something.

    JSD 2.59
    Synergy-Solutions

  4. #3
    sidibear's Avatar
    Looking for Zombies !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    2,003
    No worries, figured it out

    JSD 2.59
    Synergy-Solutions

 

 

Similar Threads

  1. problems with starting a thread in classifieds
    By steve_PK in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 5th June 2011, 12:48
  2. Problem with standard Chorus radio on my S3
    By JasonM in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 24th November 2004, 18:01
  3. Problems with Revo
    By RSAudi in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 104
    Last Post: 15th August 2003, 13:48
  4. Problem with alarm
    By tim in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2003, 12:58
  5. Problems with alarm transmitter.
    By DJG in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 20th January 2003, 08:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO