AH FabricationsJMB Retrofits
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    English Riviera
    Posts
    15,003

    Not showing up as read

    Morning Admins,

    Just a quick note.
    Over the last couple of days I've noticed that my posts don't appear to be read, even thought I've read them, posted and/even commented in them.

    This happens on the PC, Laptop and sometimes tapatalk but I don't really care about tapatalk that much.
    Laptop XP running chrome.
    PC 7 running chrome.

    Thanks.

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    quattrojames's Avatar
    Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dorset
    Posts
    13,856

    My Social Networking

    Follow quattrojames On Twitter Add quattrojames on Facebook
    The only time I've ever had this was on Firefox, and I've always found running CCleaner through to clear cookies/history etc has sorted it.
    Ingolstance Read about my A6 HERE.

  4. #3
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,021

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    There seem to be some strange things going on with Cookies at the moment I think with the changes to the law there have been some changes to the way they are being delivered.

    Many thanks

    A

  5. #4
    ScottD3's Avatar
    I want your faulty electronics

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    English Riviera
    Posts
    15,003
    Cleared cookies, logged off and back on.
    Tested ok.


    We'll see what happens.
    Thanks.

    New Car, New Thread: Scott's Akoya Silver A8
    Gone But Not Forgotten: Audrey's Build Thread

 

 

Similar Threads

  1. Blocks 14/15 not showing missfire counters
    By mike-a in forum VCDS (formerly VAG-COM) forum
    Replies: 0
    Last Post: 9th February 2011, 13:27
  2. DIS not showing errors
    By BlackQuat in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 4th February 2011, 20:44
  3. Oil Level not showing up on the display ?
    By Lesterbarnes in forum Audi S4/A4/A4 Cab (B8 Chassis)
    Replies: 18
    Last Post: 2nd January 2011, 20:32
  4. Ad not showing up??
    By ukhmartin in forum Site Support & Announcements
    Replies: 3
    Last Post: 2nd August 2007, 10:58
  5. External temperature DIS not showing - Please Help
    By coajt in forum General Technical / How To
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2005, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO