Volks AutosAH Fabrications
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    203

    Facebook connect pop up!!

    Can anyone sort this damn problem I have when veiwing this site on my pc!!
    Everythime I open a thread, enter a forum, connect to this site, the facebook connect box pops up every single time!!
    Do you wish to connect to the facebook secure site, ARRRRRGGGGGHHHHHHH no a don't want to!!!

    This is really hacking me off now!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,001,883

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    I sorry never seen the problem. Can you attach a screen shot please. Also can you tell me which browser you are on.Many thanksA
    Last edited by Administrators; 24th August 2011 at 08:15.

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    203
    This happens every single time I open a thread ect...


  5. #4
    Arnie's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    London
    Posts
    166
    Does it pop up again even when you click yes?

  6. #5
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    203
    Yes it does.

  7. #6
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,001,883

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    Hi I'm guessing you are using IE? If this is the case I think the problem is with the security settings. What level do you have it set on? The problem is due to you heving mixed http and https url on the same page..

    A

  8. #7
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    203
    Removing facebook from my security trusted sites list has stopped this, can't understand wy though as it's been there for months and this fault has only occured for the past week :s

  9. #8
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,001,883

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    The only thing I can think is there has been a change to your security profile and it has ended up with you having this problem...

    Glad that you have a solution.

    Many thanks

    A

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO