Chris NottJMB Retrofits
Results 1 to 8 of 8

Thread: Notifications

  1. #1
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,062

    Notifications

    Dont know if this is everyone, or just me, but I have the view set to ASN Fixed.

    When I have a notification, it shows with a 1 or however many there are on the top bar, but when I click it, it doesnt go into the notification section and doesn't show what the notification is, I literally get an outline, that i have to just get right to go into it.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Fossie

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rhubarb Triangle
    Posts
    3,969
    Quote Originally Posted by Nilz View Post
    Dont know if this is everyone, or just me, but I have the view set to ASN Fixed.

    When I have a notification, it shows with a 1 or however many there are on the top bar, but when I click it, it doesnt go into the notification section and doesn't show what the notification is, I literally get an outline, that i have to just get right to go into it.
    Me too - just thought it was my computer !!

  4. #3
    paddy's Avatar
    Audi=No fault code, no idea

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Surrey
    Posts
    5,135
    Mine is fine so maybe its a browser issue. Works ok in Chrome ?

  5. #4
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,062
    Ive tried various browsers, still the same....however it works fine on my HTC...

  6. #5
    Administrators's Avatar
    Administrator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Oxfordshire
    Posts
    1,000,002,002

    My Social Networking

    Follow Administrators On Twitter
    Hi

    What versions of the browsers are you using?

    Many thanks

    A

  7. #6
    Fossie

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Rhubarb Triangle
    Posts
    3,969
    I'm using Internet Explorer 8

  8. #7
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,033
    I had that the other day, try it in compatible mode if using IE 8/9 & see if it fixes this.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  9. #8
    Nilz's Avatar
    Defo worth the wait :)

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    10,062
    IE6 at work, but 7 and 8 at home....

    Works fine on my HTC though

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO