Sky InsuranceChris Nott
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Michigan, United States
    Posts
    21

    Problems with my Audi 5000S

    I have a problems with my Audi 5000S that was made in 86.It wont idle and the temperature gague doesn't work at this time.I might think that what the problem is, but I'm not certain.I think it might deal with the Water Temp Sensor that is 2 pins and the water temp sender that is 4 pins.I don't know if those are the problems i have with my temp gague not working and the idle problem.I found a site that sells those two items, but i don't know if i should get them.Well, Could anyone help me on this problem.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    1

    Re: Problems with my Audi 5000S

    I have an 86 audi 5000s that has been sitting for 7 years. When I picked it up it wouldn't start at all. I replaced the fuel pump and the fuel distributor and it stars fine and idles fine but when i push on the throttle it wants to die almost like it's not getting enough fuel or ?????? Any info would be much appreciated.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO