Badger5Monster Motorsport
Results 1 to 3 of 3

Thread: ECU problem?

  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1

    ECU problem?

    I recently purchased a 1994 90 CS Quattro and it ran fine for a few days then I encountered a problem. It turns over and starts just fine and runs for about 10 to 15 seconds and cuts out. Doesn't really sputter out just shuts off. Might it be an ECU problem? Let me know if you have experinced something like this before. Thanks

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1

    ECU problem

    Hi man do u have or did u have problem with idle too? Or any other symptoms? How does car behave when starting. I had same problem but it was related to many others. Finally all fixed and sorted. Maybe will apply to your problem too.
    Peter

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    35
    Quote Originally Posted by Pepo View Post
    Hi man do u have or did u have problem with idle too? Or any other symptoms? How does car behave when starting. I had same problem but it was related to many others. Finally all fixed and sorted. Maybe will apply to your problem too.
    Peter
    I have similar problem at the moment, glow plug light sometimes wont go off and when finally does car feels lumpy. What was the problem with yours and how did you fix it?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO