AH FabricationsChris Nott
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Dr. Dave's Avatar
    Norn Iron

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12

    Unhappy Ipod connection problem

    Connected ipod 30gb to PC to add some recently bought CD's. ipod auto-updated with latest software.
    Now my ipod connection in the glovebox won't recognise it.
    "bong" no CD, it says. Screen on the ipod shows a tick and "ready to disconnect"
    Tried connecting my daughter's nano & it recognises that no problem. So i'm now stuck with the radio & a nano with Miley Cyrus and the Jonas brothers on it.

    Hopefully some of you boffins can help me avoid a Christmas suicide. Either that or I'm learning the words to "the climb"

    Aaaaaaggh. Help me please.

    cheers, Dave

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Cruiser89's Avatar
    Advanced In Car Technologies

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Bournemouth, Dorset
    Posts
    1,425

    My Social Networking

    Follow Cruiser89 On Twitter Add Cruiser89 on Facebook Visit Cruiser89's Youtube Channel Visit Cruiser89's Instagram Channel
    I would try hard-resetting the iPod and restore to factory settings and clear everything off and then update the iPod.

    Then connect to the car, let it get the firmware and then add you're music back on to the iPod.

    That should sort you're problems!!

  4. #3
    Dr. Dave's Avatar
    Norn Iron

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    12
    No joy.
    Still refusing to recognise either of my 30gb classics.
    Still ok with kid's nano.

    Suppose it must be a damaged plug in the glovebox. Will get it looked at at service in January.

    cheers, Dave

  5. #4
    foolish3uk's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    in middle of nowhere
    Posts
    458
    check the pins at the bottom of the ipod, sometimes you can bend them or get a bit of fluff in there that stops it working correctly

  6. #5
    foolish3uk's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    in middle of nowhere
    Posts
    458
    you have already proved it is nothing to do with your car as the nano works fine, techs will tell you to get you ipod looked at, i know thats what i would be saying!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO