Monster MotorsportEM Tuning
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    lincolnshire
    Posts
    395

    12v ign?!!!!????

    well finally got around to removing the standard hu! with my pc9-404 absolute cr,ap!!!! 1st thing i had to do was swap the yellow with the red wire, only wire in the right plce was the earth, but only thing is that i cant find a 12 volt ignition! seemed kinda strange to me so i wondering if im doing somethin wrong as the only 12v ignition i could find is in the fuse box... any pearls of wisdom would be greatly appreciated

    cheers tony

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813

    Re: 12v ign?!!!!????

    Common problem with late A3's. They use the CAN-BUS to sense whether the ignition is on or not.
    You therefore need to wire in an ignition on feed.
    see

  4. #3
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813

    Re: 12v ign?!!!!????

    see this thread No ignition on?

  5. #4
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    lincolnshire
    Posts
    395

    Re: 12v ign?!!!!????

    cheers andy im doing something similar at the moment just so i could get it working. i will do wat you suggest as its much more professional than my job!

    cheers tony

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO