Volks AutosChris Nott
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Wheeler97's Avatar
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10

    audi a3 all radio wires cut

    Hi, I've bought audi a3 1999 and all the wires of the radio are cut. I have put a EURO connectors, but the rear speakers fizz.It's driving me nuts

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    The rear/sub amp loom is on a non standard mini ISO connector (the yellow plug shown below on the yellow/green/blue connector), so I doubt you've been able to connect that one up. Are you using the stock radio or an aftermarket one?
    "How to tear apart the ties that bind, perhaps fcuk off might be too kind"
    Alex Turner

  4. #3
    Wheeler97's Avatar
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    10
    Aftermarket. Subwoofer does work, if I disconnect the amp subwoofer stops working, but there's still that anoying fizz in the rear speakers.

  5. #4
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    Depends how they've spliced into the rear loom, can you post a pic of the wiring behind the HU?
    "How to tear apart the ties that bind, perhaps fcuk off might be too kind"
    Alex Turner

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO