AH FabricationsMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4

Thread: No sound?!

  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    No sound?!

    Got into my A3 8P this morning, turned it on, waited a few seconds for the memory cards to load, they loaded but with no sound?

    Turned the car off and on again to no avail, radio and cd player have no sound either?!

    It's the Audi RSN-E system.


    Anybody experienced this before? Mine has the Bose system so I'm wondering whether its a loose wire? Fuse? Knackered amp?


    Many thanks in advance.
    Last edited by Jakey90; 23rd May 2012 at 16:31.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    s8craig's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Manchester
    Posts
    1,557
    Try resetting it first

    Hold RADIO and SETUP down until the screen blanks and the RNS-E reboots.

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by s8craig View Post
    Try resetting it first

    Hold RADIO and SETUP down until the screen blanks and the RNS-E reboots.
    Thanks I'll try that tomorrow.

    Got in my car before again, started it up. Firstly the speakers popped once really loud then a high pitched wurring(sp) sound, turned the car off and took the key out and it still sounded for another 40-50 seconds then stopped. Started the car again, drove it 2 miles home and the stereo didn't make a sound?!

  5. #4
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    Definately sounds like the Bose amp is fooked - plenty on ebay for around £50-60
    "How to tear apart the ties that bind, perhaps fcuk off might be too kind"
    Alex Turner

 

 

Similar Threads

  1. Washer Jet warning sound can you stop it?
    By MingBluS3 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 19th February 2004, 15:19
  2. S8 Sounds Dodgy
    By rterry in forum In-Car Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 19th November 2003, 11:19
  3. Bose Sound
    By s8n in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 5th March 2003, 09:15
  4. Disapointing engine sounds
    By Simon in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 21st January 2003, 18:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO