EM TuningJMB Retrofits
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    s3matthewd's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    79

    help needed only rear speakers working

    hi i wondred if anyone could help i have an aftermarket alpine double din in my audi s3 and have brought a pc9-401 cable but i can only hear the rear speakers is it possiblle to have both the front and rear speakers amped in the car and if so what lead would i need many thanks matt

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    If you have the Bose system then all speakers are separately amped so you need the PC9-410 (RCA input) or PC9-408 (speaker input).
    Check the subwoofer in the boot, if it has two 4" drivers with a black front then you have the Bose system, if it has a single 6" driver with a metal front then it is non-Bose.
    "How to tear apart the ties that bind, perhaps fcuk off might be too kind"
    Alex Turner

  4. #3
    s3matthewd's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    79
    i definatlly have the bose system in my s3 but only have 2 rca outputs on my alpine double din so what lead is it that i need thanks matt

  5. #4
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    PC9-408
    "How to tear apart the ties that bind, perhaps fcuk off might be too kind"
    Alex Turner

 

 

Similar Threads

  1. rear speakers not working?
    By gussyldr in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 1st November 2010, 23:49
  2. Replies: 9
    Last Post: 10th June 2010, 08:22
  3. Another Rear speakers not working
    By giblets46 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 6th May 2008, 20:00
  4. rear sub and speakers not working
    By nick-barnes07 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 21
    Last Post: 23rd October 2007, 08:31
  5. Rear speakers/DIS not working
    By dermot in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 21
    Last Post: 15th August 2005, 11:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO