AH FabricationsEM Tuning
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Essex. Near chigwell
    Posts
    19

    Unhappy Limp mode...... Very frustrated!!

    Hi all,


    This is my first post so go gently on me!

    I have an intermittant problem on my 07 Audi a4,3.0 cab Quattro I can start. Car, thrash it, or drive it normally and it's absolutely fine as lon as I don't turn it off! If I go anywhere and stop turn off then restart within 5 mins the car goes into limp mode. I have no lights n dash or any other worrying noises etc. I once had the emissions light me on the dash and had it put on a computer to see what the fault was.
    It reported two faults:
    EGR valve intermittant circuit flow restriction .
    turbo charger outside parameter circuit A

    Im desperate to fix this as its spoiling a fantastic experience

    You guys are my last chance.

    I hope someone has experienced this before and can point me I the right direction.

    Here's hoping

    Regards

    Mark

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    NHN
    NHN's Avatar
    Modmetractor

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Coding Something
    Posts
    27,007
    Wrong section, yours is a B7.

    OEM RETROFITS - CRUISE CONTROL - SAT NAV - BLUETOOTH - AMI - HEADLIGHT SYSTEMS

    PARKING SYSTEMS - DIAGNOSTICS - FAULT FINDING - BODYWORK - PAINTWORK

  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Essex. Near chigwell
    Posts
    19
    Sorry. Thanks for heads up ..... Doh!!

 

 

Similar Threads

  1. Limp Mode/MAF Problem????
    By GarryX in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 30th August 2005, 11:10
  2. Limp Mode
    By welshdragon in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 23rd February 2005, 09:55
  3. limp mode due to inlet manifold pressure HELP !!!
    By sahk in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 13th January 2005, 19:39
  4. Going Into Limp Mode
    By johnboy1 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 25th October 2004, 17:55
  5. N75J and limp mode (overboost problems)
    By pure in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 21st June 2004, 18:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO