EM TuningMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    8

    Need Help quick PLEASE!

    I have a 05 A4 2.0 TDI.

    The problem is it's hard starting when its warm, and only when it's warm. It will turn over 5 or 6 times at least. And when it does, the bremse light will flash 3 times and go off!

    I have the car two months and it's being doing it since the start. I bought it off a garage, I got warranty with it but its up in two weeks time. I had it in with them twice, They changed the coolant sensor and they checked the starter and there was nothing wrong with it.

    I was just wondering what other avenues there could be to solve this problem as I want it to be fixed.

    Also, is my warranty still worth anything after it runs out even though they haven't fixed it during my warranty, will they still have to fix it.

    Any help would be greatly appreciated!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    sidibear's Avatar
    Looking for Zombies !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    1,908
    Did you change your coolant temp sensor as per the advice in the last thread you started?

    JSD 2.59
    Synergy-Solutions

  4. #3
    JimmyH's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Marham
    Posts
    242
    If the issue was raised during the warranty period and there is still the same problem outside the warranty period they are obliged to fix it.

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    8
    Well the coolant temperature sensor was changed by the garage so I presume it was done right. On my last thread you said about the breather hole on the filler cap being blocked, would this just be a problem when it is warm? Really want to get this sorted, wish it was just something simple!


 

 

Similar Threads

  1. Need HELP now please :-(
    By Paul1982 in forum Satellite Navigation
    Replies: 6
    Last Post: 18th August 2011, 12:35
  2. 2 probs i need help with please
    By Daz1 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 14th August 2011, 01:20
  3. need help bad please.
    By Herby1 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 9
    Last Post: 25th September 2007, 17:16
  4. Need Help Urgently Please
    By Herby1 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 18
    Last Post: 19th October 2006, 17:38
  5. I need Help people! please take a minute to read
    By imported_nvme115 in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 30th July 2004, 03:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO