AH FabricationsEM Tuning
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    209

    Sidelight problem

    Hi again got another problem just replaced my sidelight bulbs for led ones turned them on for a second or two to check they were fine and they where. Now i have just got in my car and it only comes on for a couple of secounds then turns of but flashes before it turns of. Is there any way i can fix this in the dark as im just about to drive home. cheers

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Wellingborough
    Posts
    1,169
    are they Canbus bulbs?

    as long as your headlights work you will be fine to drive home without sidelights

    Trups
    SLOW REPLIES BETWEEN 22nd - 30th June due to been out the office, please bare with me. Thanks


    Bi Xenon Projector kits starting at £79.99 per pair.

    EM Tuning Lighting.

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Gloucestershire
    Posts
    209
    Quote Originally Posted by t8ups View Post
    are they Canbus bulbs?

    as long as your headlights work you will be fine to drive home without sidelights

    Trups
    yer there canbus bulbs iv just replaced previos leds but this time i have an issue with it its only the one on the drivers side it comes on flashes then turns of could this be the terminals on them?

 

 

Similar Threads

  1. problem with sidelight bulb
    By sam1014 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 18th March 2010, 18:20
  2. Problem with sidelights, think its more than just replace the bulb?
    By Slinger in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 9th September 2008, 12:53
  3. Sidelight problem.
    By -chris- in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 26th October 2007, 18:46
  4. Ooo eck I've got a problem!
    By AlexStanley in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 20th January 2003, 13:12
  5. Problems with alarm transmitter.
    By DJG in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 20th January 2003, 08:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO