AH FabricationsMonster Motorsport
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Suffolk
    Posts
    310

    Quick bit of Rns-e coding help required

    Hi all
    Now in the process of coding the rns-e......Everything works fine apart from the nav displaying in the dis, we've changed the setting from 62 to 23....code is excepted but nothing appears on the Dis...

    Anyone any ideas????

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NW London
    Posts
    141
    Hi Tiffy,

    I think once you have programmed your destination turn the rnse off and on again and it should appear on dis. I have read somewhere that is is a bug with red dis which is why colour dis comes as standard when rnse is selected from factory.

    cheers

    matt
    Audi A4 2lt 170 TDI Quattro s-line, B7, BRD engine code. Mods so far; cruise control, DPF delete, EGR delete, unicorn remap, B5 perches, RS4 rear arb, RNSE with SDS, 2013 maps with speed cams, aux in, powermax remanufactured balancer, Sachs SRE organic clutch and pressure plate with LUK flywheel. Mods to do; s4 break upgrade, glove box fridge perhaps...

  4. #3
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Great Melton Norfolk
    Posts
    1,348
    All working OK Mark?

  5. #4
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Suffolk
    Posts
    310
    Spot on thanks Dan. Nice to meet you today.

  6. #5
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Suffolk
    Posts
    310
    Quote Originally Posted by matthew999 View Post
    Hi Tiffy,

    I think once you have programmed your destination turn the rnse off and on again and it should appear on dis. I have read somewhere that is is a bug with red dis which is why colour dis comes as standard when rnse is selected from factory.

    cheers



    matt

    Thanks Matt
    That's what we needed to do.....Turn off, leave for 20 mins.......Bingo!!!!!!

 

 

Similar Threads

  1. rns-e code help please
    By gas-man in forum Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)
    Replies: 24
    Last Post: 3rd January 2013, 18:30
  2. Fault Codes - Help Required !
    By mikes3 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 17th April 2010, 20:52
  3. rns-e upgrades - help required please
    By monkeyboyuk in forum In-Car Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 13th August 2008, 11:32
  4. RNS-LOW coding help needed.
    By s8craig in forum VCDS (formerly VAG-COM) forum
    Replies: 1
    Last Post: 27th April 2007, 16:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO