EM TuningChris Nott
Results 1 to 4 of 4

Thread: brake issues

  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    74

    brake issues

    has anyone else had issues with the brakes on there b7 tdi?

    brakes were fine then all of a sudden came to a junction and brake was solid with no braking force.
    i can replicate this randomly and pumping the brake makes it feel like milk bottle tops for brakes, its in the garage at the moment, they couldnt find anything obviouse with the lines or vacuum pipes, they think it could be either the fuel pump of the servo? anyone less had this issue?

    first hard brake is fine and will do an emergency stop just nothing after.. initial stop brake isnt as goos as it use to be but does slow the car?

    any help would be great

    thanks
    Last edited by harmless; 12th May 2013 at 15:06.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    74
    no body got any ideas with this one?

    ive had new brake discs and pad, fluid changed its like the vacuum isnt enough?

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    74
    Could it be the ERG Value is dirty/clogged? ive been reading that this has something to do with the brake boost??

  5. #4
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    74
    IMG_1462.jpgIMG_1463.jpg

    guys does this look like one of my lines have collapsed? im running out of places to look, have checked the vacuum side and cant see anything too adrift

 

 

Similar Threads

  1. Just had 1.8T Sport chipped... few issues?
    By brixo in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 13th February 2004, 10:42
  2. Revo comments trial issues
    By Kallel in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 24
    Last Post: 6th November 2003, 15:01
  3. New A3 DIS tiny issue
    By luisdinis in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 5th November 2003, 08:23
  4. Newbie: Has S3 performance Issue
    By wizard in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 3rd November 2003, 23:07
  5. Bumper Issue
    By tonyrmay in forum The Welcome Section
    Replies: 1
    Last Post: 23rd July 2003, 13:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO