AH FabricationsMonster Motorsport
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    58

    Bluetooth not being picked up by the RNSE

    Had this problem before but cant remember how to fix- basically my phone is not being picked up by the RNSE unit installed in my car - I cannot delete the pair as it isnt on my phone and cant find any sub menu in the RNSE to reset or diagnose the issue. Is this fixed by a reseating one of the fuses? Or is that the voice control moduel (I had a problem with that and I think this was fixed via that method)

    I hope someone maybe able to point me in the right direction.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    V6 Quatt's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    783
    Try searching on phone when activated you may have to entre blue tooth pin is your phone an Iphone?
    Torque the Torque

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by V6 Quatt View Post
    Try searching on phone when activated you may have to entre blue tooth pin is your phone an Iphone?
    I am sorry I should have made myself a bit clearer. I normally search on my phone for Bluetooth (when in the car) and then pair it when it comes up with Audi-... now the pairing has dropped out and even though I have reset my RNSE to factory default my phone does not see the RNSE but does pick up other Bluetooth devices in its region.

    I cannot re pair (delete and re pair )the RNSE as the pairing is no longer on my phone to delete etc

  5. #4
    PetrolDave's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    U.K.
    Posts
    1,537
    Quote Originally Posted by zollybosher View Post
    I cannot re pair (delete and re pair )the RNSE as the pairing is no longer on my phone to delete etc
    You need to delete the pairing from the phone module in the car (using VCDS), BT is not an RNS-E function - it just provides the GUI.
    2006 RS4 Avant (Phantom Black), RNS-E (2010 version inc SDS, HW 070, SW 0220) with AMI (250GB hard disk), Bluetooth + iPhone 5

  6. #5
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    58
    Quote Originally Posted by PetrolDave View Post
    You need to delete the pairing from the phone module in the car (using VCDS), BT is not an RNS-E function - it just provides the GUI.

    Thanks for the reply- next question, is there anyone in the Manchester Area that I can either drive to or they can call out to try to fix this issue (obv willing to pay) I have another issue which may be fixed by running the VCDS.

    If anyone can help can they either post here or PM me Thanks once again.

  7. #6
    Sandra's Avatar
    MODERATOR

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Scotland
    Posts
    15,487
    Quote Originally Posted by zollybosher View Post
    Thanks for the reply- next question, is there anyone in the Manchester Area that I can either drive to or they can call out to try to fix this issue (obv willing to pay) I have another issue which may be fixed by running the VCDS.

    If anyone can help can they either post here or PM me Thanks once again.
    Try user N8 he is in manchester area. x
    Audi-sport.net Lanyards & Stickers
    To find Audi-Sport-Net members with VCDS check out the MAP


 

 

Similar Threads

  1. Not being tired at 12 30am
    By Caesium in forum General Chat
    Replies: 25
    Last Post: 11th January 2007, 00:19
  2. PM's not being e-mailed as per setup
    By imported_VaulterTim in forum Site Support & Announcements
    Replies: 2
    Last Post: 17th September 2005, 08:36
  3. DIS or not to DIS this is THE question
    By imported_G4JSG in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 2nd September 2004, 12:55
  4. Evo or not to Evo that is the question
    By StephenBogan in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 17
    Last Post: 22nd June 2004, 12:12
  5. Chip or not to chip...that is the question...
    By jugman99 in forum A8/S8 forum
    Replies: 1
    Last Post: 22nd December 2003, 23:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO