Volks AutosAH Fabrications
Results 1 to 4 of 4

Thread: need help

  1. #1
    Cribbon's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hainault Essex
    Posts
    154

    need help

    hey guy

    had my audi about 1 and half years now and its starting to get to me, since my warrenty ran out i have had nothing but problems with it, it started lagging and went into limp mode and found out that my oil tandum pump had failed, which i got replace and drain whole fuel system, but still im getting problems.

    When starting it up it is very lumpy from cold but if started up once warm is nice and smooth. also while on idle it doesnt seem to idle at once place instead it pulses slightly, which also seem to be when its cold. my car is a 170 2.0 tdi a4 b7.

    if anyone could help me to try correct these problem would be fantastic or have experience them same issue and managed to sort them would help loads thankyou

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    V6 Quatt's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    783
    Hope you get sorted, loads of members on here arte experencing similar issues.

    Sure some will get response to you soon.
    Torque the Torque

  4. #3
    Wrath's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    North East, UK
    Posts
    1,185
    Could be anything, have you tried a new fuel filter?
    Nathan

    Red Audi A4 B7 S-Line with Leather/Alcantara interior

    Current Mods: Painted Brake Calipers, Gear-driven oil shaft assembly, RS4 grille, Debadged, B8 MFSW, Cruise Control, RS4-style Fog Surrounds, Satin Black Cupra R Splitter, RS4 RARB, Clear Corner headlights, 2011 RNS-e, MTEC Drilled and Grooved Brake Discs.

  5. #4
    Cribbon's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Hainault Essex
    Posts
    154
    yeah that got replace when tandum pump got replaced!

 

 

Similar Threads

  1. golf GTI 2.0 8V, playing up, need help!
    By Dr_Lokos in forum General Technical / How To
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2003, 18:11
  2. Need help fitting a CD changer cable
    By Kevint in forum In-Car Entertainment
    Replies: 5
    Last Post: 16th July 2003, 10:50
  3. Need help, can't take circuit board off Key!!
    By powersurge in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 12th June 2003, 08:03
  4. Im new and need Help
    By WannabeRacer in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 3rd June 2003, 19:41
  5. Please I need help with spacers!!!
    By nianmuzik in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 16th April 2003, 22:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO