Badger5JMB Retrofits
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    jakeA42T's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Gravesend
    Posts
    90

    CEL after installing HFC or TEST PIPE

    Thought I would get a CEL but apart the test pipe causing it would it still be ok to drive until it gets remapped or am I causing more problems for myself?
    Audi A4 2.0T Fsi S Line Multitronic

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    jdp1962's Avatar
    Grumpy Old Man

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2003
    Location
    Cruising on a mountain of torque
    Posts
    5,676
    What's an HFC?
    A4 3.0TDi SE Quattro Auto. Factory-fit: RNS-E/bluetooth; F/R parking sensors; full leather/heated front seats; cruise. Retrofit: Remap; Eibach 30mm lowering springs, RS4 RARB; MTEC drilled/grooved discs; 18" RS4 alloys; VW fan washers; Kinetic Digitizor DAB; Blackvue DR380 camera; front armrest; ambient lighting; white LED lights; autodim mirror; Cupra splitter; S-Line door blades; tints; UK pressed plates; MFSW; SDS; TPMS; LED Taillights and DRLs. RS aluminium pedals


  4. #3
    jakeA42T's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Gravesend
    Posts
    90
    Sorry mate 'High Flow Cat', just another mod I heard good things about.
    Audi A4 2.0T Fsi S Line Multitronic

  5. #4
    3rd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    589
    Dont think HFC will throw CEL but a test pipe will unless you have it mapped out or use a spacer. But wont hurt anything on the car just an irritation !!
    Last edited by Marrow; 10th September 2012 at 21:28.

 

 

Similar Threads

  1. Bluetooth phone stopped working after installing map reading lights
    By tku in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 23rd August 2010, 17:29
  2. Alignment required after installing ARB?
    By theronin in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 18th July 2010, 17:26
  3. After installing H&R springs....
    By Fast,not furious in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 15
    Last Post: 27th May 2010, 19:25
  4. Help - Radio completely dead after installing Phatbox
    By Nige P in forum In-Car Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 4th February 2008, 22:05
  5. My first problem after installing chip 1.8T
    By lowrider786 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 14
    Last Post: 21st January 2005, 09:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO