Monster MotorsportAH Fabrications
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5

    Roof's stopped working!!

    Hello everyone I’ve got a rather big problem, the roof went down ok but is now stuck and won’t go back up!

    I've now managed to close it and secure it using the special key but it won’t work if you just press the button.

    It goes up about 4 inches and then just stops as if the motor isn’t working!

    If anyone could help me it would be much appreciated

    Thanks

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    bez101's Avatar
    Yorkshire & Humber Rep.

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7,927
    do a manual reset as in the book
    if no work scan for faults a sensor will have packed up

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    S E Kent
    Posts
    218
    Hows your battery?

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    149
    open n close it manually once and it ll be alright unless theres a fault as said

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5
    Cheers for the advice guys. I got it on the scanner and there were two codes but they were for the roof not being shut properly. Had abit of a deeper look and it seems to be the hydrolic pump

  7. #6
    arnoldlog's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    59
    I was reading a post somewhere the other day about stripping the hydraulic pump, as the commutator can easily become dirty, I guess this is something to do with the brushes being too soft, maybe its worth a try.

    Audi A4 Cabriolet Soft Top/ Roof / Hood Motor Repair Guide
    Last edited by arnoldlog; 30th September 2011 at 07:19.

  8. #7
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by arnoldlog View Post
    I was reading a post somewhere the other day about stripping the hydraulic pump, as the commutator can easily become dirty, I guess this is something to do with the brushes being too soft, maybe its worth a try.

    Audi A4 Cabriolet Soft Top/ Roof / Hood Motor Repair Guide
    Cheers for pointing me in the right direction just hope it works.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12th February 2011, 09:56
  2. Indicators Stopped Working :(
    By PEZ1 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 7
    Last Post: 30th November 2010, 14:30
  3. Key Fob Just Stopped Working Lock/Unlock not working
    By tomgreen78 in forum Audi S4/A4/A4 Cab (B7 Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 17th March 2010, 23:53
  4. Speedo Stopped working.
    By Cviji in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 16th December 2007, 19:14
  5. Its Stopped working?????????
    By Herby1 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 17th November 2006, 13:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO