AH FabricationsMonster Motorsport
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Glasgow Area-ish
    Posts
    62

    2.0 TFSI Won't start

    Ok so the car ran fine 2 weeks ago when I parked it up to go on holiday, I got back and it won't start.

    Checked and the top of one coil pack was swollen and out of place, very odd so I changed the coils (model A to F) and the plugs (ngk to bosch). Still no joy.

    Checked and the ecu fuse along with the rest are ok.

    But still the car just turns over but refuses to start, any ideas??


    Cheers
    VCDS & TPS Account holder.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    bez101's Avatar
    Yorkshire & Humber Rep.

    Status
    Online
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    8,534
    get it scanned for fault codes
    could be the crank sensor
    or a few other things hard to guess and could cost loads with out a scan

  4. #3
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2011
    Location
    Glasgow Area-ish
    Posts
    62
    Sorted now I realised there was another ECU surge fuse (25a) under the ECU in addition to the ECU fuse in the box.

    Was a mission getting the ecu cover off as the wiper arm on that side is stuck solid but some fiddling got that bolt in that corner of the cover the rest was sliding and twisting of the cover while moving the ECU to get it in /out. Fiddly but possible.
    VCDS & TPS Account holder.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO