Badger5Volks Autos
Results 1 to 2 of 2

Thread: Battery issues

  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2013
    Location
    Liverpool
    Posts
    32

    Battery issues

    Hello.My battery seems to be losing its charge. It's showing 10% now. It appears to be charging whilst I drive the car. The meter will show 50/60% and upwards. But when the vehicle is left for a period of time it discharges. I have tried recharging it but although the charger thinks it's doing its job there is no change to the battery level. Two things have happened in the last few week or so. Firstly I had my car remapped, during which the guy added a few options using vag-com. When he came back the following day he informed me that he had left a battery charger connected to my battery in the boot. When I looked in there it was a massive jump starter kit, the type the AA would use for a jump start. Has this thing drained my battery that much, or has he selected something using vag -com causing the battery to drain, ?Thank you in advance Colin...

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2013
    Location
    Liverpool
    Posts
    32
    Further to this. I locked the car around 30mins ago and the centre console lights, including the hazard light are still on. I opened the car to see if anything happened and the car threw the power management light up, plus the 3 minute warning. I locked the car and now the alarm lights are not flashing nod the console lights have gone out.?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO