Monster MotorsportVolks Autos
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Surrey
    Posts
    114

    Fuel gauge working intermitent

    Morning all, fairly familiar with the audi range and have an A6 3.0TDi with fuel gauge problems, it seems to not work more often than work!
    recalling the fault codes it comes with the the sensor short to ground, i have got the rear seat up and had a look at the electrical plug onto the pump/sender and they seem clean and to the eye look good, has anyone had a similar fault? am i looking at a new sensor in the tank?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,599
    Common problem, sender unit in the tank.

    Do a search on google and you'll see plenty of threads.

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Surrey
    Posts
    114
    Will do. Thanks for the reply.

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2006
    Location
    UK
    Posts
    167
    I have same car and have changed the sender in the tank, be careful putting seat pad down as I snapped off the clip that holds it down.
    3.0 TDI S Line Quattro Avant, Leather, Bose, Colour MMI Sat Nav, Phone, LED rear + Xenons

 

 

Similar Threads

  1. Fuel Gauge not working, Audi A3 8P :)
    By a5hl3y2k6 in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 24th February 2011, 13:46
  2. Dash board light not working & Fuel gauge question...
    By Gee. in forum A3/S3/Sportback (8P Chassis)
    Replies: 8
    Last Post: 10th March 2010, 08:25
  3. my not at all working fuel gauge
    By jeffers999 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 4th November 2007, 14:26
  4. Fuel gauge not working
    By jeffers999 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 12th August 2007, 05:02
  5. Fuel gauge not working correctly A6 2.5TDI
    By K7ERG in forum Classic Audi Forum
    Replies: 2
    Last Post: 16th April 2007, 20:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO