Monster MotorsportVolks Autos
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    imported_savageaudi
    Guest

    My Brakes don\'t work in Reverse!!

    Mornin'

    not quite as bad as the subject line suggests, but very annoying! When I first move my A6 2.7T Quattro after it's been standing for more than just a few hours (e.g overnight)forwards is no problem, but in reverse, the brakes don't really do anything. If I really stand on them they do bite a bit. As soon as I've moved forward just a few feet and then try reverse again it's fine. In general use the brakes are just perfect! Anyone got a suggestion?

  2. # ADS
    ADS
     
  3. #2
    jdp1962's Avatar
    Grumpy Old Man

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2003
    Location
    Cruising on a mountain of torque
    Posts
    5,312

    Re: My Brakes don\'t work in Reverse!!

    Mine's a bit like that (99 A4 2.8Q). I just put it down to cold pads.

  4. #3
    imported_savageaudi
    Guest

    Re: My Brakes don\'t work in Reverse!!

    Local Stealer checked it out and said the entire breaking system is spot on! Nothing wrong with it, so no idea why those first few moments can be a little interesting. They managed to charge me 500 quid for some new link arms (whatever they are - can you tell I'm not that technical). [img]/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif[/img]
    Still love the car though!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO