AH FabricationsMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    maxlbrown's Avatar
    Deep Blue

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    hampshire UK
    Posts
    248

    Question wierd indicator problem

    Any had the indicators stop working for no reason. this happened to me yesterday.

    When either left or right is selected the lights came on but did not flash. hazards worked fine and all the bulbs are ok.

    The about a couple of minutes into the return journey they started working fine.

    I have used my fault code reader and VAG com neither have registered any faults on the electrical system.

    The last time i had anything like this was when i run a hundred what cb radio burner in my car. which really screwed up the indicators when using said device.

    The only thing i can think of is if the area i was in had a high output radio transmitter not sure it was in devizes in wiltshire.

    Or is something on the way out like a flasher unit and if so any ideas where it is on a 2000 model A6 2.4

    Thanks

    Confused
    A6 2.4Se Man
    Bmw 520Ise Auto

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    TonyT's Avatar
    Finally got my A6

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Central Scotland
    Posts
    85
    Had a similar problem with my wife's VW polo, indicator stalk was knackered. Bought a new stalk fitted it, problem gone. I was able to confirm this though by waggling the stalk fore and aft with a bit of up and down, every now and again the indicators worked.

    not sure if this helps or not

    TonyT

  4. #3
    marmite's Avatar
    Counting the Tesco Club points

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Barnet
    Posts
    1,070

    common problem

    100% Hazard switch in centre of dash very cheap and easy to replace 15 min work tops!
    Dealers don't even charge much to do it, my local dealer I know charge .3 of an hr so it all depends on there labour rate!
    Enjoy

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    London
    Posts
    1
    I have just experienced exactly the same problem - indicators are permanently on, all bulbs OK and hazzard lights blink normally. Please could you let me know what the problem was in the end?

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO