Volks AutosJMB Retrofits
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Liskeard Classic Cars

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Nr.Liskeard,Cornwall
    Posts
    41

    Boot lock not working but.....

    Gerty is back from the paint-shop! (coz her reg is A6 GTY) and looks fantastic - Thanks to PAINTWORX near Liskeard!!
    Only problem is that the boot lock doesn't work from the remote. I stripped everything off inside and found that the strange looking solenoid thingy with the odd clip (the white solenoid on the lock plate not the actuator one) has siezed solid so I have had to take the connector clip off to be able to operate from the key (It won't lock otherwise).

    What is wierd is that I have lost all but 0.9v to the main solenoid which is probably why it won't actuate _ works fine off the car direct to a battery. I am fine with classic cars but poor at electrics and even though I have had Gerty for 8 years now I still have trouble with her wiring bits.

    The boot light stopped working yonks ago and I am wondering if the problems are connected?

    Is there a common break/fault in the wiring. I know Ken the sprayer (Paintworx) took the light clusters off but I can't see any breaks anywhere.

    The chap I take my own car to (Chris at Masons Garage, Rilla Mill) has a full Audi diagnostic thing but will it show up lock faults?
    Anyway....good to catch up with what is going on here and look forward to lots of sensible replies.
    alibob - Liskeard Classic Cars.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    TwistedMind's Avatar
    Long Live The A6

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    115
    Broken cable coming from the car to the boot. Loom cables snap over time.
    Audi A6 1.9TDI 2000
    Love the problems !

 

 

Similar Threads

  1. Central Locking Not Working
    By texmo in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 0
    Last Post: 11th November 2007, 20:13
  2. Central lock not working
    By poseidon_gr in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 9th August 2007, 11:03
  3. central locking not working!!!!
    By chrisa4quat in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 9th August 2007, 10:03
  4. Central locking not working
    By LeeW in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 1
    Last Post: 25th February 2006, 21:24
  5. HELP!!!!! Central locking not working.
    By howard in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 2nd February 2004, 08:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO