Chris NottVolks Autos
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    audi-a6's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    christchurch
    Posts
    487

    Helllllllllppppppppp please!!!!!!! im desparate

    Hey.......


    okay, straight to the point....... 1st ptoblem, when im driving normally i take my foot off the pedal and the car feels like some has just drove up my A$se! Like a shunt. Does it all the time(except for the first 5 minutes from cold) any ideas??


    2nd problem, sometimes my boost drops, mostly to 0.3/0.4 bar (currently running 1.1 from a re-map) it does under NO specific load, sometimes if i floor it, sometimes i can be just driving under load (apx .8 bar) then all of a suddeni can hear the bovs dump and it will drop to 0 and get the shunt back, as if i took my foot off the pedal.

    any help would be great

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    audi-a6's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    christchurch
    Posts
    487
    o and no cel light :-(

  4. #3
    audi-a6's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    christchurch
    Posts
    487
    just been looking on other sites........ n75? maf? map sensor?........

  5. #4
    6th Gear

    Status
    Online
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,873
    What engine and year is the A6?

  6. #5
    audi-a6's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    christchurch
    Posts
    487
    its a 99 2.7t

  7. #6
    audi-a6's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    christchurch
    Posts
    487
    Has no one got any idea's :-(

  8. #7
    6th Gear

    Status
    Online
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,873
    Try posting in the B5 forum, think it was the same engine used in the S4.

  9. #8
    audi-a6's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    christchurch
    Posts
    487
    Quote Originally Posted by B5NUT View Post
    Try posting in the B5 forum, think it was the same engine used in the S4.
    ok, thanks

 

 

Similar Threads

  1. Helllllllllppppppppp please!!!!!!!
    By audi-a6 in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 21st February 2014, 17:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO