Sky InsuranceEM Tuning
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Geeman's Avatar
    Low Life

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Grimsby
    Posts
    1,318

    Boost... then no boost... Boost... then no boost

    I've got a problem.

    Ran to Gatwick and back this week - 600 miles in total.

    Half way down I seemed to lose boost. Then all of a sudden, I would get (some) boost again. Turbo seemed to pick up if you revved it higher.

    It's really tempromental. One minute I (think I) have it, then the next it feels like I haven't.

    Does anyone know off the top of their heads (before I start ripping things to bits) what could be causing this?

    N75 valve maybe? Loose vaccuum hose?

    Any suggestions welcome!

    Giles
    NEW 6 cylinder 40mm front springs - £40

    PM me for more info

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hong Kong
    Posts
    48
    I have the same problem as you and I aready have the diverter valves (Forge) and MAF sensor to be fitted. Haven't got round to it yet.

  4. #3
    Gops's Avatar
    6th gear @7000rpm

    Status
    Online
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Coventry
    Posts
    2,512
    MAF?
    Quote Originally Posted by <tuffty/> View Post
    its either mapped or broken...

  5. #4
    "Stick a V8 in it!"

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Glenrothes, Fife, Scotland
    Posts
    14,900
    I had an intermittant N75 fault that turned out to be a broken cable, could be something like that?

    2000 A4 1.8T Sport Quattro Avant, Berry Pearl
    2000 A4 1.8T Sport Quattro Saloon, Black-ish
    1997 S4 - PPC £999 Challenge Track Car Build
    TD5 Land Rover Defender build


  6. #5
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,354

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    Given the BBQ i would be tempted to look at N75 connection.

    Have you got VAGcom?

  7. #6
    Geeman's Avatar
    Low Life

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Grimsby
    Posts
    1,318
    Mark - no VAGcom I'm afraid.

    Will look for loose N75 connections tomorrow. Will swap MAF over as well to see if that makes any difference.

    Cheers chaps.
    NEW 6 cylinder 40mm front springs - £40

    PM me for more info

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO