Chris NottAH Fabrications
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    254

    Fuel gauge problems

    hi there i am having a fuel gauge problem its working one min then not????????? i am told there is a problem with the fuel sender unit in the tank, its a quattro s4 b5

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    254
    anyone wanting to help

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    254
    well thanks for all your views!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #4
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Northants
    Posts
    126
    I've never experienced this issue, maybe no-one else has.

  6. #5
    mwarrey's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Swansea
    Posts
    281
    There is an known issue with the sender unit in the tank. I have seen an article on this in the past when i had a problem with mine on how to replace this.

    Mine didn't play up all the time just now and again. Before I got around to changing mine my battery failed. Since changing this (about 18mths ago) the problem has not returned

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO