Badger5Sky Insurance
Results 1 to 3 of 3

Thread: Running badly

  1. #1
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kent
    Posts
    314

    Running badly

    Hi guys

    I'm writing this on behalf of my father who has an a4 1.8 which is running very badly under load and its throwing up fault code 16514 bank 1-sensor 1 electrical problem in circuit p0130 intermittent what is it and how can we sort this problem

    thanks everyone

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    "Stick a V8 in it!"

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Glenrothes, Fife, Scotland
    Posts
    15,370
    From wiki.ross-tech.com -
    16514/P0130/000304 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Malfunction in Circuit

    Possible Causes
    • Oxygen (Lambda) Sensor Heating Bank 1 Sensor 1 faulty
    Possible Solutions
    • Check Oxygen (Lambda) Sensor Heating Bank 1 Sensor 1


    Basically the O2 sensor is dead.

    2000 A4 1.8T Sport Quattro Avant, Berry Pearl
    2000 A4 1.8T Sport Quattro Saloon, Black-ish
    1997 S4 - PPC £999 Challenge Track Car Build
    TD5 Land Rover Defender build


  4. #3
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kent
    Posts
    314
    Thankyou

    Dad will be well happy if it is that

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO