JMB RetrofitsSky Insurance
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Soupie69uk's Avatar
    Owner

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    2,752

    Pass side light sometimes works.

    I have a HID kit fitted to the car and its been on for about a year and a half.

    Sometimes when I put the head lights on they both work and sometimes the pass side doesnt. I swapped the bulbs over to eliminate a faulty bulb.

    I also took the headlight out and checked all the plugs and they seem fine.

    Would a faulty ballast cause this? I think it seems like a dodgy connection but since checking I am not sure now.

    Cheers.
    A4 1.8T Quattro

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,523

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    Mine does it too, its apperently an earthing problem. If you earth the HID's direct to chassis/body, it wont do it. I keep menaing to get around to it, but the DIS tells me if its on or not so i switch off and on again and voila !!

  4. #3
    Soupie69uk's Avatar
    Owner

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Edinburgh, Scotland
    Posts
    2,752
    I have not had this problem up until this week, it never did it in the one and a half years previous.
    A4 1.8T Quattro

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO