EM TuningJMB Retrofits
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Cheshire
    Posts
    922

    I\'ve fixed my immobiliser problem on my \'95 A4

    I've read lots of posts on this and it really was annoying me as I had to turn the key and wait for the light to go out before i could start it. It was starting to take 15 turns so i got fed up and had a look!

    A lot of people said that it was down to there not being a long enough wire between the reader and the immobiliser unit. There was enough wire on mine even with the steering wheel fully extended. I couldn't change the wire as I didn't have access to the reader on the ignition barrel becuase it was too hard to get all of the trim off!

    I noticed that the connector to the immobiliser had a lot of play in it, so I just wrapped insulation tape around the unit to hold the connector plug fully in.

    Hey presto! The problem hasn't come back since I did this and that was a week ago.

    Fingers crossed!!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Bristol
    Posts
    87

    Re: I\'ve fixed my immobiliser problem on my \'95 A4

    Nice one! Almost certainly saved yourself a small fortune.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO