Sky InsuranceEM Tuning
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2

    Thumbs down Can You Help Please

    Hi there I`m new to this site but I have recently bought a A4 1.8 SE which when hot runs like a dream but when cold will not idle does anyone know how to sort this any help will be greatly appreciated thanks

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    Probably one of the temp sensors playing up, quaite a common fault.
    A specialist or dealer with VAGCOM will be able to identify the culprit.

  4. #3
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,522

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    As Andy says, it more than liklely the temp sender unit, mine was the blue 3/4 wire job just under £30 IIRC

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2
    Thanks for your I`ll give that a try

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO