EM TuningAH Fabrications
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    imported_TDi_Singh
    Guest

    Horn Fuse keeps blowing

    Can anyone help me!!!! [img]/ubbthreads/images/graemlins/noidea.gif[/img]

    My horn does not work.
    This happened a year or so ago and I found the fuse had blown so replacing this solved the problem.

    This time, the fuse has blown and replacing it with a new one only blows as soon as you press the horn.

    Any ideas???? [img]/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif[/img]
    MOT coming up soon! This is a fail!

    Your help would be much appreciated.
    Cheers

    For info: 2000 A4 2.5 Tdi

  2. # ADS
    ADS
     
  3. #2
    S4_dan's Avatar
    Fire up the Quattro!

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Somewhere in the Howardian Hills!
    Posts
    1,600

    Re: Horn Fuse keeps blowing

    Disconect the horn unit, replace fuse and press again...if fuse blows there would appear to be short in the wiring loom somewhere, if so, a case of tack and trace!

    If it doesn't blow, then the horn unit could be fault.

    May even be bad connections / corrosion in the connecter. Clean all contacts up.

    Dan

  4. #3
    The911SC's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    South Wales - Swansea
    Posts
    1,032

    Re: Horn Fuse keeps blowing

    Dont press the horn... !..

    [img]/ubbthreads/images/graemlins/dancing.gif[/img]

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO