JMB RetrofitsMonster Motorsport
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 41 to 49 of 49
Like Tree6Likes

Thread: Temperature not hitting 90

  1. #41
    MURRAYS444's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    789
    I'm pretty sure that the bonnet switch is beeding replacing after the thermostat being replaced I'll find out soon enough!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #42
    jcb
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    uk
    Posts
    4,077
    £156 for a front off stat replacement?
    sounds like a bargain!

    where was that?

  4. #43
    MURRAYS444's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    789
    Fife autocentre Dunfermline mate vat too

  5. #44
    foursprungdugtechnique's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Perth, Scotland PH1 2BN
    Posts
    279
    Using the alarm to get people out if the way... Good ploy!

  6. #45
    MURRAYS444's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    789
    Got my car back today and no alarm going off spoke to the mechanic and he said that they couldn't find what the problem was he just gave me the print out of the fault codes found

  7. #46
    Blue_Thunder's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Liverpool
    Posts
    1,693
    The battery can fail in the facelift car alarms. There are some write ups about replacing these rather than spending a zillionty pounds on a new one from audi.
    Mo power, mo problems

  8. #47
    MURRAYS444's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    789
    The alarm started going off this afternoon so I have removed the alarm siren is this a good idea the central locking still works
    Attached Images Attached Images

  9. #48
    1st Gear

    Status
    Online
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    The 'carse of Gowrie.
    Posts
    115
    Wow! it's in one piece too!!


  10. #49
    MURRAYS444's Avatar
    4th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Edinburgh
    Posts
    789
    Quote Originally Posted by mojocvh View Post
    Wow! it's in one piece too!!

    I was going to take a hammer to it lol
    JG51 AUD likes this.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Engine Temperature Not Normal...after incident (pictures included)
    By Sevv in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 15
    Last Post: 20th October 2011, 23:19
  2. Temperature Gauge Hitting 120 Degrees?
    By stevewicks in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 14
    Last Post: 25th March 2010, 14:32
  3. Temperature gauge not working, bit of a problem
    By cookie_a3 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 23rd March 2008, 12:27
  4. Temperature Gauge not working!!!
    By MickA3 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 19
    Last Post: 1st March 2005, 08:55
  5. External temperature DIS not showing - Please Help
    By coajt in forum General Technical / How To
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2005, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO