Badger5AH Fabrications
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Chriscooke's Avatar
    Clueless!

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Taunton
    Posts
    406

    Indicators not flashing.

    My QTS has developed an annoying fault. When I indicate the lights turn on but don't flash. Does the QTS have a simple flasher unit or is it more tricky than that?

    Im hoping it's a simple case of water somewhere where it shouldn't be and it'll dry out.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,523

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    TBH it's more likely a dead hazxard/flasher relay. They have 2 flasher units in the same switch, one for hazards and one for indicators.

    Common fault, the part has been revised since too iirc

  4. #3
    Chriscooke's Avatar
    Clueless!

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Taunton
    Posts
    406
    One of my mates said the exact same thing, thanks for your reply. Is this another case of main dealer parts only or would somewhere like ECP be ok?

  5. #4
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,523

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    ECP do an ok one from memory, used to be dealer onl;y so not actual tried one from ECP

  6. #5
    Arrkon's Avatar
    Midlands regional Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Coventry, West Midlands
    Posts
    1,651
    x2 for the indicator relay.
    Currently rolling in a SKODA!!!

 

 

Similar Threads

  1. Indicators not flashing as they should
    By Izzy1 in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 13
    Last Post: 24th November 2010, 14:41
  2. Indicators not working properly
    By clcollins in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 18
    Last Post: 9th April 2009, 08:51
  3. Indicator lights does not flash when car is alarm!!
    By nu boy in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 12th February 2009, 10:55
  4. Indicators not flashing
    By James333 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 6th January 2008, 18:03
  5. Red Diode not flashing
    By fenian672000 in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 4th December 2006, 10:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO