JMB RetrofitsEM Tuning
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    telford
    Posts
    211

    new head unit no rear speakers?

    hi everyone i have just installed new head unit in a 2000 avant using pc9-404 adaptor but i have no sound from rear speakers or sub. does anyone have any advice?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Online
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,520

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    the amp wire is not connected id have thought

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    telford
    Posts
    211
    thanks for reply. which wire is that and where should it be connected?

  5. #4
    "Stick a V8 in it!"

    Status
    Online
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Glenrothes, Fife, Scotland
    Posts
    15,375
    The PC9-404 should have a blue wire coming off it? This should connect to "remote out" on your headunit.

    2000 A4 1.8T Sport Quattro Avant, Berry Pearl
    2000 A4 1.8T Sport Quattro Saloon, Black-ish
    1997 S4 - PPC £999 Challenge Track Car Build
    TD5 Land Rover Defender build


  6. #5
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    telford
    Posts
    211
    ok ill give it a go. will let you know the outcome. thanks again

  7. #6
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    telford
    Posts
    211
    brilliant all sorted your a star

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 10th June 2010, 08:22
  2. Buzzing noise from rear speakers with new head unit
    By s3audi09 in forum In-Car Entertainment
    Replies: 4
    Last Post: 16th October 2009, 09:31
  3. Rear speakers nor working-new head unit
    By JPH04 in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 28th September 2009, 10:45
  4. new head unit
    By imported_velcrobix in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 24th October 2004, 20:36
  5. New head unit and DIS
    By [Dave B] in forum In-Car Entertainment
    Replies: 2
    Last Post: 29th January 2003, 21:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO