Monster MotorsportVolks Autos
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4

    Hit and miss boost HELP

    I had no boost with a fault of low boost pressure. Had my turbo re-conditioned new de cat pipe and everything works fine sometimes. If you accelerate sometimes there's no boost if you let of the throttle and go back on boost is there. Changed the boost sensor and still the same problem. Do you think this is electrical fault or mechanical ? My car is Audi A4 115 se 2000 model. Many thanks

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    AudiiduA's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Midlands
    Posts
    358
    N75 or MAP sensor!

  4. #3
    "Stick a V8 in it!"

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Glenrothes, Fife, Scotland
    Posts
    14,907
    check all the vacuum pipework is intact with no splits/leaks and make sure the VNT actuator on the turbo is free to move.

    If those check out then look at a new N75 valve.

    2000 A4 1.8T Sport Quattro Avant, Berry Pearl
    2000 A4 1.8T Sport Quattro Saloon, Black-ish
    1997 S4 - PPC £999 Challenge Track Car Build
    TD5 Land Rover Defender build


  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    Thank you

  6. #5
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    I think it might be something to do the vacuum pipes as there was a big rumble and its blown off my exhuast gasket, what do you think? many thanks

  7. #6
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    4
    I had a problem and it blew off my exhuast gasket. do you think this has something to do with the vacuum pipes?

 

 

Similar Threads

  1. A3 and Golf Vag help
    By rickparmar in forum VCDS (formerly VAG-COM) forum
    Replies: 4
    Last Post: 5th June 2006, 23:49
  2. New TT Hit or Miss
    By bainsyboy in forum TT/TT-S/TT-RS Forum
    Replies: 2
    Last Post: 11th April 2006, 16:29
  3. Coilover and air filter help.
    By imported_kennyf in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 29th April 2005, 14:38
  4. Warning and Indicator lamps......HELP!!!
    By CALIBRE in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 10
    Last Post: 20th April 2004, 16:50
  5. Newbie here and i need help!!
    By YellowTT in forum TT/TT-S/TT-RS Forum
    Replies: 4
    Last Post: 27th February 2004, 00:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO