AH FabricationsEM Tuning
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    n2w
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2012
    Posts
    11

    Electrical Issues

    Hi All i have a few issues
    Its a 99 S-reg A4 Avant 1.9tdi se manual
    My indicators have stopped working this includes hazard lights but they flash when i lock or unlock the doors.
    The temperature from the central display in the instrument panel has completely disappeared and i have not got any heating regardless of what i set the temperature too, the rest of the instrument panel displays correctly.
    I have 2 relays the 267 (A/C clutch relay) and one of the 373 relays tucked up at the back under the steering wheel these are clicking like mad
    I swapped the relays with know working ones and the faults still occur
    does anyone have any ideas.


    cheers

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Bradderz_1988's Avatar
    Dont replace it, Upgrade it !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Westhoughton, Bolton
    Posts
    2,879
    Sounds as if theres a bad connection/resistance/corrosion on the heating/ac side of things.

    Is the blower motor working just cold or not at all ??
    1999 Audi A4 1.8T Quattro Sport - Volcano Black

    Mods - Frankenturbo F4 Kit - THS Decat - Milltek - ECS Crank Pulley - 034 Snub + Bracket/Gbox Mounts - 1Z/S2 Clutch + Flywheel - 007p - ICM + EVAP Delete - S4 B6 345mm Brakes - 300mm Rear Brakes - Goodridge Hoses - LCR Splitter -S4 Bumbers + Skirts/Mouldings - OEM Xenons - Apikol Diff mounts - Polytek'd Rear Diff Mount
    To do - F21 Upgrade - 3" Maf/Saab red Injectors
    WANTED : Cheap 02/52 Passat 1.8T AWT Manual

  4. #3
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,360

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    Has to be water related, too many things un related to go wrong with any other fault

  5. #4
    Arrkon's Avatar
    Midlands regional Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Coventry, West Midlands
    Posts
    1,633
    I agree with mark, too many different systems going wrong... check the seal under the ECU box, as its right above, as they do perish.
    Currently rolling in a SKODA!!!

  6. #5
    n2w
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2012
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Bradderz_1988 View Post
    Sounds as if theres a bad connection/resistance/corrosion on the heating/ac side of things.

    Is the blower motor working just cold or not at all ??
    The blower works i get cold air i assume this is just outside temp, The temp display on the driver info panel has disappeared seem really random

  7. #6
    n2w
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2012
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Der_Techniker View Post
    I agree with mark, too many different systems going wrong... check the seal under the ECU box, as its right above, as they do perish.
    Where abouts is the ECU

  8. #7
    Bradderz_1988's Avatar
    Dont replace it, Upgrade it !!

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Westhoughton, Bolton
    Posts
    2,879
    Drivers side under the scuttle panel in the ecu box.
    1999 Audi A4 1.8T Quattro Sport - Volcano Black

    Mods - Frankenturbo F4 Kit - THS Decat - Milltek - ECS Crank Pulley - 034 Snub + Bracket/Gbox Mounts - 1Z/S2 Clutch + Flywheel - 007p - ICM + EVAP Delete - S4 B6 345mm Brakes - 300mm Rear Brakes - Goodridge Hoses - LCR Splitter -S4 Bumbers + Skirts/Mouldings - OEM Xenons - Apikol Diff mounts - Polytek'd Rear Diff Mount
    To do - F21 Upgrade - 3" Maf/Saab red Injectors
    WANTED : Cheap 02/52 Passat 1.8T AWT Manual

  9. #8
    n2w
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2012
    Posts
    11
    Dry as a bone i will have to look else where for water
    Someone mentioned and ignition switch can cause a similar fault anyone heard of this

 

 

Similar Threads

  1. Ongoing Alarm/electrical issues UPDATE
    By Westy in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 35
    Last Post: 29th May 2011, 13:53
  2. Electric issues
    By steady jay in forum A4/S4 forum(B5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 11th February 2011, 01:00
  3. More Coolant/Electrical Issues?
    By Ronniebiggs in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 29th January 2011, 23:06
  4. Electrical issue !!!
    By jimiboboyo in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 3rd April 2010, 14:22
  5. Electrical issues
    By Hangn69 in forum A4/A4 cabriolet/S4 forum(B6 chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 7th February 2010, 19:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO