Monster MotorsportChris Nott
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    sam4191's Avatar
    If In doubt, Flat out!

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Highcliffe, Dorset
    Posts
    399

    Bad radio reception

    Hello!

    I have just installed a Sony Head unit in my car and the radio signal is pretty aweful. I had the same problem about a year ago with a Pioneer unit. I thought it was just the unit, but now, I'm thinking not.
    The radio works perfectly with the standard Symphony II unit.

    Has anyone else come across this problem before?

    Cheers

    Sam


  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Oranoco's Avatar
    6th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    HertFORDshire
    Posts
    3,082
    You need to make sure the on board aerial amplifier is getting 12v or it won't turn on and you'll have the crap reception that you are experiencing

    Life begins at 140mph
    Sell my Audi??? Kiss my rings!
    www.passionford.com

  4. #3
    sam4191's Avatar
    If In doubt, Flat out!

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Highcliffe, Dorset
    Posts
    399
    Thanks,
    Where abouts is it located? And what can I do if it's not recieving the 12v?


  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    27
    you need to give the standard aerial lead a 12v supply. easiest way is getting an adapter like this

    PC5-52 Audi A2 A3 A4 Amplified ISO - ISO Aerial Adaptor on eBay (end time 26-Oct-10 21:22:23 BST)

  6. #5
    sam4191's Avatar
    If In doubt, Flat out!

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Highcliffe, Dorset
    Posts
    399
    ah! Fantastic! I'll give that a go! thanks!


  7. #6
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Ipswichish
    Posts
    127
    put one of those adapters on mine and the reception is superb
    '99 noggy blue S4 / '84 mk1 Astra GTE turbo

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO