Chris NottBadger5
Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    A4 nut's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wolverhampton
    Posts
    352

    Hazard switch light and battery going flat

    Hi my hazard switch light stops on and my battery drains is my switch faulty or is it telling me there is an under lying fault? Any ideas?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    J7USS's Avatar
    Shuddup Foooool!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    LEICESTER
    Posts
    3,671
    ... it stays on Permenantly you mean? they usually go off after couple mins after locking IIRC so if it is staying on all night then its faulty. Do you have a vag com??just incase it could be further field??

  4. #3
    A4 nut's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wolverhampton
    Posts
    352
    stopping on all the time and some times flickers ,got vag com and you have seen the fault codes we got them down to 4 fault codes from over twenty on a thread i started last year, never solved the battery drain but now this light is stopping on so could this be the reason of my flat battery? The thread was( another battery problem i think)

  5. #4
    quattrojames's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Dorset
    Posts
    13,856

    My Social Networking

    Follow quattrojames On Twitter Add quattrojames on Facebook
    There has been a thread on this before (maybe yours?) as I remember going outside to see how long my hazard switch stayed illuminated for - (30 secs iirc).

    Since the new forum I cant find any of the original threads - I hope thats not permanent as there was a lot of very useful information in them ...
    Ingolstance Read about my A6 HERE.

  6. #5
    J7USS's Avatar
    Shuddup Foooool!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    LEICESTER
    Posts
    3,671
    ^^ here here

  7. #6
    A4 nut's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wolverhampton
    Posts
    352
    Hi again its not the hazzard button ive tryed a new one but when i indicate or press the hazzard button it is very slow and irratic making me think its the relay but i cant find it. when i turn it on is sounds like it is coming from the clock pod or behind it any ideas where it is?

  8. #7
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    346
    any update on this i have the same problem

  9. #8
    A4 nut's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    wolverhampton
    Posts
    352
    In the end i found the fault to be the climate unit draining the battery swapped it and all went fine



    Hope the people that took me DIE

  10. #9
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    littleborough lancs
    Posts
    224
    HELLO EVERYONE
    i am a newbe here, but it sounds like me problem isnt, i too am having troble with the battery draining, and yep, my haserd warning light is staying on?
    i took the car for a good blast this morning, but when i went to start it up again later= nothing!!!!
    the man from the AA said the battery and everything else was fine, but theres a 1.8amp drain coming from somewhere
    Now, i am ok with lots of things on a motor, but electrics arnt my strongest point,
    any help would be nice as i am clueless about it????

  11. #10
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    206
    I too have this problem, thought about pulling one of the terminals off overnight to see if i can still start it, problem not cured i no, but at least i get the kids to school and me to work!
    Will this cause me any problems? Will get the problem fixed, but not till i no what it is!
    B6 A4 Avant 1.8T (190) S-Line

  12. #11
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    littleborough lancs
    Posts
    224
    just a thought, you can get a battery saver kinda thingy from Argos, i have been told there ok
    i never sorted out the prob i had when mine did the same, altho a mate of mine has an a3 that did the same, it ended up that his locking was sticking, wd40 sortid it after having it to audi, pluss 3 loacal garages and an auto electrician.

  13. #12
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    346
    mine was the convenience module, try unplugging it at night and see how it is then

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO