Volks AutosEM Tuning
Results 1 to 6 of 6

Thread: No Water!

  1. #1
    Turkster's Avatar
    Bro.Paul 2.5TDI Quattro Sport

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northampton, Northamptonshire, United Kingdom
    Posts
    2,723

    Question No Water!

    As expected my window washers stopped working due to being frozen over the very cold weather we are in the mist off,

    Ok, So i wait for the temp to warm up a bit and even drop a dash of anti freeze into the water bottle for good measures, i look into the bottle an all is back to liquid form,

    Still nothing, no action what so ever, i put the wiper's on and they go back and forth OK, but still no water upon the screen when i pull back on the stalk to the correct position,

    umm, I listen up for the motors sound when pulling on the stalk and there is nothing there,

    Now i started to think maybe the motor has packed up? but iv got 2 motors 1 for windows and 1 for the head lamps, what are the chances of both of them going at the same time? the head lamp washers are not even popping up,

    er well im not too sure that would be the case but you never know,

    Then im thinking mabe the stalk has busted?

    or is it a relay gone? where is it?

    so if anyone can be of any help id be thankful before i start pulling the car to bits again

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,522

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    I would look at the fuse, i blew mine when attempting to operate my washers when it was frozen

  4. #3
    Turkster's Avatar
    Bro.Paul 2.5TDI Quattro Sport

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northampton, Northamptonshire, United Kingdom
    Posts
    2,723
    Quote Originally Posted by Byzan A4 View Post
    I would look at the fuse, i blew mine when attempting to operate my washers when it was frozen
    yer i looked at the little fuse but all seems fine there, its one of the tiny fuses too,

  5. #4
    Broken Byzan's Avatar
    Photographic Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cardiff, United Kingdom
    Posts
    12,522

    My Social Networking

    Follow Broken Byzan On Twitter Add Broken Byzan on Facebook Add Broken Byzan on Google+ Visit Broken Byzan's Youtube Channel
    Odd one Paul, i suppose its possible that the relay has gone, but that only operates the Headlight washers IIRC

    PS did you manage to get the letter on the end of the part number after?

  6. #5
    Turkster's Avatar
    Bro.Paul 2.5TDI Quattro Sport

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northampton, Northamptonshire, United Kingdom
    Posts
    2,723
    Quote Originally Posted by Byzan A4 View Post
    Odd one Paul, i suppose its possible that the relay has gone, but that only operates the Headlight washers IIRC

    PS did you manage to get the letter on the end of the part number after?
    i will give you a bell when im next in, im not too sure there is any letter after the numbers, how odd,

  7. #6
    Turkster's Avatar
    Bro.Paul 2.5TDI Quattro Sport

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Northampton, Northamptonshire, United Kingdom
    Posts
    2,723
    problem solved, it was a fuse but not the one i was looking at, what dork i feel now....

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO