Chris NottJMB Retrofits
Results 1 to 11 of 11

Thread: No Water

  1. #1
    N80KRR's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    West Sussex
    Posts
    176

    No Water

    Well, looked this am no water in car. but I only filled it up a week ago. Not done thousands of miles. So whats happening? I've checked the tank and pipes they're all dry so no leaks that I can see. Anyone had same issues?
    I have no money and now this:

    which evidently needs a lot of money.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    docurley's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK, London, SE
    Posts
    3,850
    check the oil and make sure its not brown.
    Black Audi RS4 2006 Exclusive edition, Black optic option (stock for now)

  4. #3
    N80KRR's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    West Sussex
    Posts
    176
    It's very dirty brown, it was supposed to be replaced when it was serviced back in march. Guess it wasn't. Does that mean I need to change it ASAP?
    Last edited by N80KRR; 5th August 2009 at 12:54. Reason: pushed wrong button
    I have no money and now this:

    which evidently needs a lot of money.

  5. #4
    docurley's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK, London, SE
    Posts
    3,850
    I meant like a creamy brown colour
    Black Audi RS4 2006 Exclusive edition, Black optic option (stock for now)

  6. #5
    N80KRR's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    West Sussex
    Posts
    176
    nope just like dirty oil. So could do with a fresh change really.
    I have no money and now this:

    which evidently needs a lot of money.

  7. #6
    docurley's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK, London, SE
    Posts
    3,850
    Well oil gets dirty looking quick so may be not.

    Now your problem, well so far it does not sound like the headgasket so I would refill and run the car looking for leeks checking the header tank for a start.
    Black Audi RS4 2006 Exclusive edition, Black optic option (stock for now)

  8. #7
    N80KRR's Avatar
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    West Sussex
    Posts
    176
    sorry not very mechanically minded, looked at the water tank and pipes that lead off it to radiator. everything seems to be in order. no leaks that I can see or feel.
    I have no money and now this:

    which evidently needs a lot of money.

  9. #8
    docurley's Avatar
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    UK, London, SE
    Posts
    3,850
    Some times the bottle spits on the joint and will only leek when the water gets hot and the pressure builds.

    Look for any signs of a sort of reddish dye or rust this may indicate where the water might be coming from.
    Black Audi RS4 2006 Exclusive edition, Black optic option (stock for now)

  10. #9
    Xmay4444's Avatar
    On Point!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    LHR
    Posts
    255
    1.8T quattro S-Line in Akoya Silver, Milltek sports cat & 100mm tipped pipes, black Angel Eyes, 18" RS6's (Vredestein Ultrac Sessanta), Bose Symphony 6CD, Moonroof, Criuse Control, Armrest, Full DIS, 0.5 Leather, F&R PDC, Light Pack, Parrot MKi9200
    Coming soon HID's
    -------------------------------------------------------------------
    2001 1.8T Sport 0 v Swedish Artic 1

  11. #10
    JamesS4cab's Avatar
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,122
    Same problem on my S4 cab - it was the auxillary rads behind the headlights. THey have a tendancy to leak very badly after a few years. Known issue. Good luck.
    "Dont get me wrong. Ugly girls need loving. Just not by me."

  12. #11
    pjmspeedy's Avatar
    Dude, what's mine say ?

    Status
    Offline
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North West
    Posts
    1,057
    Quote Originally Posted by Xmay4444 View Post
    Just as xmay said check the blead screw as mine went the same time as his not so long back.

    Let me know if you need one as I have two in stock.
    Audi A4 1.8T Sport Cabriolet-Full black leather(Electric & heated),RNS-E,BOSE, OEM Bluetooth,RS4 Mirrors,RS4 FBMFSW,RS4 Pedals,RS4 RARB,Cruise Control,B7 Rear Lights,Ally Inlays,18" RS6 Alloys,HID's/Auto lights with dimming rear view mirror,Coming home lights,Ambient light pack & Rear parking sensors.

    For all your VAG OEM PARTS send me a PM or e-mail me at vagoemparts@ymail.com

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO