Volks AutosAH Fabrications
Results 1 to 3 of 3

Thread: ALARM PROBLEM

  1. #1
    JohnBoy's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Crawley, West Sussex
    Posts
    85

    ALARM PROBLEM

    My alarm has started going off during the night. Seems fine during the day. Strangely the indicators stay lit (not flashing) and the glove box internal light flickers. Any thoughts?

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    JohnBoy's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Crawley, West Sussex
    Posts
    85

    Re: ALARM PROBLEM

    It was an ECU problem. 300 later its fine

  4. #3
    imported_gus16
    Guest

    Re: ALARM PROBLEM

    I have same problem at the mo which the dealer has picked up as a faulty control unit which is attached to the alarm horn which is found inside the boot panel N/S/R.
    This was my second time back to the dealer before this fault showed up on the computer and I had to point out where the noise was coming from.
    It has been disconnected at the mo whilst waiting for new part,I think alarm/horn all come as one unit.
    Hope this helps.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO