Volks AutosMonster Motorsport
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2

    Injector Problems Help!

    Ive a A4 TDI 130 , and I've put in dirty diesel. Didn't start last week so sending it to garage the fuel has been drained ,filter changed .Second hand injector pump and second hand Injectors all replaced. Now It runs great but when idle the whole car shakes and doesnt seem to tic over well. Has anyone got this done before and has anyone got any advice Cheers..

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    evilscotsman's Avatar
    Space Cowboy

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2008
    Location
    Fife, Scotland
    Posts
    1,345
    were they oem tdi 130 injectors? or off a 110 or summat? Is the cold start smoke very reduced and on hard acceleration?
    B4 TDI - old skool project / daily driver...if it ain't broke, it's probably an Audi...


  4. #3
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    I don't know if they where off a 110 never even thought..doesn't look like theres as much smoke coming out as before

  5. #4
    evilscotsman's Avatar
    Space Cowboy

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2008
    Location
    Fife, Scotland
    Posts
    1,345
    ah that may be the problem then, theyre too small and not enough fuel is getting injected?

    You should check the part numbers against your originals and get the proper ones if theyre wrong
    B4 TDI - old skool project / daily driver...if it ain't broke, it's probably an Audi...


 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO