AH FabricationsVolks Autos
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    UK, LONDON
    Posts
    43

    Temp gauge not working...

    Car heating up as normal but i've noticed that the temp gause doesn#t always work, recently it has been playing up quite abit, now n then it comes back!!!!

    Any advice? problem with electrics you reckon?

    Also i've noticed that when unlocking the vehicle, i get a second 'click' on the rear drivers side door lock, as if it unlocks twice, what the hell is that about???!
    Locks fine all round, no second clicks or anything.

    Don't really want to take it to a garage, just had Cam belt done, and slapped on the 19" LMs, that my expenses for the next 2-3 years done!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    J7USS's Avatar
    Shuddup Foooool!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    LEICESTER
    Posts
    3,671
    How much did you pay for the LM's mate, If you dont mind me asking!!!

  4. #3
    1st Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    184
    hi mate,

    i get that dual nunlock noise too, mines from the drivers rear, discovered its comming from the petrol cap lock, bit strange to hear at first but now i know wat it is, bit of a relief,

    the temperature gauge thing, my cars temp reading was all over the place, took it to a audi specalist, all the did was change the cap and the temp sensor, and bleed the system....sorted, had a bit of air in my system due to the cap....try this first its a easy cheap fix?

  5. #4
    Moderator

    Status
    Offline
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    World of my own
    Posts
    9,813
    Yes, new temp sensor, £18 from dealer, DIY fix.

  6. #5
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    UK, LONDON
    Posts
    43
    Cheers for that advice Terrysingh, think i may have to see Audi's advice on this, i'll keep you updated on the locking issue...

    LMs cost me a kidney and them some!!!!!

    All in-all, to get the right offset, size, stretch look on some decent quality tyres, I spent just over 2300

  7. #6
    J7USS's Avatar
    Shuddup Foooool!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    LEICESTER
    Posts
    3,671
    Jesus...

    Erm...yeah, Nice!!!

    Guess they out the question for me then....hmmmm
    New DoubleGlazing, Lm's, New DoubleGlazing, Lm's........

    She'd kill me

  8. #7
    J7USS's Avatar
    Shuddup Foooool!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    LEICESTER
    Posts
    3,671
    Nlesh, Show us a closer (still) pic side on of your motor mate!!!

  9. #8
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    UK, LONDON
    Posts
    43

    Talking

    Not cheap i know that trust me! I really thought about it before i went ahead with the LMs, not because i wasn't sure how they'd look, but cost reasons, but each time i look at them, i smile!!!!!!

    For pics check my other post...

    A4 B6... 19" BBS LMs...

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO