Badger5Sky Insurance
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    DIA
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    18

    Problems with my alarm - HELP!

    Hey guys!, got a slight problem with my factory fitted alarm on my a4 cab 2002. Every now and then a little after i've locked the car, the indicaor lamps start flashing but no sound of the alarm. I then have to unlock and lock it again, but it happens again sometimes. I'm pretty sure the car has not been touched or anything in order for this to happen. So, if one knows the reason, please let me know. Thanks!!!

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Caesium's Avatar
    My BM is fixed!

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,858
    The best thing to do with a fault like this is connect it to VAG COM, and see what the fault is, lots of people on here have it. Post up what area you are in and maybe someone will help you.
    Chris

    The problem with common sense, is that its not that common.

    See my images @
    http://www.christianfrench.co.uk

    Own a dreaded BMW? http://www.bmw-sport.net

  4. #3
    DIA
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    18
    Im in east london, if anyone can help...

  5. #4
    timps's Avatar
    Shakersville

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Shakersville (Bury)
    Posts
    235
    The only common fault I have heard of (on the cab) is if you have coins in the ashtray it upsets the microwave sensor located near it.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO