EM TuningBadger5
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18

    Brake Trouble! Please Help!?

    Hello

    Well i went to get in my car today (2002 audi a4 2.5tdi) and i set off as usual and as soon as i pressed to brake pedal the brakes jammed, now i can lift the pedal from underneath to release the brakes but it will not release itself

    any ideas?


    Thanks

    Jacob

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    Sinny71's Avatar
    S55 LKS

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    North East
    Posts
    777
    Sounds to me like something is sticking, either on the pedal or one of the calipers. Does the pedal move freely?
    2004 1.9TDi A4 Avant Sport, GmbH bodykit, DPM Remap, Fishscale Alu trim, RNS-E


  4. #3
    Caesium's Avatar
    My BM is fixed!

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,858
    Sounds like the servo is faulty or the linkage is sticking
    Chris

    The problem with common sense, is that its not that common.

    See my images @
    http://www.christianfrench.co.uk

    Own a dreaded BMW? http://www.bmw-sport.net

  5. #4
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    18
    servo has gone! 400 in parts! gutted!

    Thanks for your replies

    Jacob

  6. #5
    J7USS's Avatar
    Shuddup Foooool!!

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    LEICESTER
    Posts
    3,671
    Quote Originally Posted by J4ke
    servo has gone! 400 in parts! gutted!

    Thanks for your replies

    Jacob
    ouch, sorry to hear that. Its strange because you dont hear of servo's going do you.....do you?

  7. #6
    Caesium's Avatar
    My BM is fixed!

    Status
    Offline
    Join Date
    May 2004
    Location
    Hertfordshire
    Posts
    4,858
    Quote Originally Posted by J7USS
    ouch, sorry to hear that. Its strange because you dont hear of servo's going do you.....do you?
    Quote Originally Posted by A4Quattro
    Sounds like the servo is faulty or the linkage is sticking
    yes...!
    Chris

    The problem with common sense, is that its not that common.

    See my images @
    http://www.christianfrench.co.uk

    Own a dreaded BMW? http://www.bmw-sport.net

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO