Badger5Chris Nott
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    waqeezee's Avatar
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    7

    Headlight Indicator Problem

    I recently discovered that my driver's side headlight indicator stopped working. Initially I thought it was the bulb & tried to replace it but that didn't fix the problem. So then I examined the headlight more closely & discovered that the circuit that the bulb connects to had broken... I have no idea how that happened.

    So my question is this... would a little bit of soldering in the right places solve the problem & hopefully make the indicator work again or will I need to buy a complete new headlight?

    Any help will be appreciated. Thank you.

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Posts
    Many
     
  3. #2
    dubstar74's Avatar
    Neutral

    Status
    Offline
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    S.E.London
    Posts
    88
    I have the same issue on my passenger side front indicator, I replaced countless bulbs until I realised the connector had broke, I think I'm going to try and glue it with a bit of superglue, as it seems like the plastic part of the connector is broken, possibly where the previous owner had forced the bulb in?
    Ich liebe Deutsch autos

  4. #3
    waqeezee's Avatar
    Reverse Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    7
    Could be because of that. But I find it pretty random for it to just stop working like that. Really sucks!

 

 

Similar Threads

  1. Indicator Problems / Electric Window Problem
    By vwonnacott in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 15th February 2007, 20:11
  2. wierd indicator problem
    By maxlbrown in forum A6/S6/Allroad forum (C5 Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 7th August 2006, 15:06
  3. Indicator problems
    By pflowers in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 12
    Last Post: 12th December 2005, 22:53
  4. Indicator Problem
    By pazaz in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 6
    Last Post: 6th March 2005, 20:53
  5. Indicator Problem
    By in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 20th July 2004, 17:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO