Monster MotorsportChris Nott
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    GeoffDunk's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Norwich
    Posts
    437

    Question Strange indicator behaviour

    I can't seem to find this happening before when searching so my apologies if it has already been discussed.

    When I indicate to turn left all is good, nor problems lovely lovely. even the motorway indicators (3 flashes) work ok to the left.

    When I indicate right I get to flashes on the left 1st then the right indicators work. This doesn't happen all the time but mostly and it seems like it is getting worse.

    Has anyone seen something like this before?

    Cheers

    Geoff

  2. # ADS
    ADS
    Join Date
    Always
    Location
    Global
    Posts
    Many
     
  3. #2
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Hull
    Posts
    1,433
    not heard of it before it could be a fault with the stalk

  4. #3
    GeoffDunk's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Norwich
    Posts
    437
    That's what I am thinking, its as if the internals are effected in some what initiating the left motorway signals before engaging the right indicator.

    I just wanted to get the scenario onto the forum just in case someone else has had the same problem, before I go and buy an expensive stalk and take the time to fit it.

  5. #4
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Hull
    Posts
    1,433
    I think I have a stalk you could buy ;-)

  6. #5
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Hull
    Posts
    1,433
    just checked I have a stalk if you want it make me an offer

  7. #6
    GeoffDunk's Avatar
    2nd Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Norwich
    Posts
    437
    what sort of condition is it in, what car is it from?

  8. #7
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Hull
    Posts
    1,433

    Re: Strange indicator behaviour

    Its not too bad I shall get some pics

    I don't think it matters what car its off its more the colour

    I shall see if there is a part number too

    Will be later on though as I'm at work now

  9. #8
    5th Gear

    Status
    Offline
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Hull
    Posts
    1,433
    this is it





    if you want it make me an offer its in pretty good condition and its soul black in colour

 

 

Similar Threads

  1. strange indicator fault
    By jay20v in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 4
    Last Post: 28th January 2013, 21:44
  2. Really strange indicator noise
    By scubadriver in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 5
    Last Post: 20th April 2012, 13:59
  3. Strange Acceleration Behaviour
    By Hadders in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 2
    Last Post: 28th October 2010, 14:15
  4. strange esp behaviour
    By superkarl in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 3
    Last Post: 22nd October 2010, 18:51
  5. Strange behaviour
    By TQS in forum A3/S3 Forum (8L Chassis)
    Replies: 7
    Last Post: 13th October 2005, 16:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO

Garage Plus, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.

Content Relevant URLs by vBSEO